• Országos kereskedelmi szövetség

  • 1034 Budapest,
    Bécsi út 126-128.
  • mobil: +36 20 591 1776 | +36 20 253 4400
    email:

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatta a Penny Market

Az Önök hozzájárulásával idén is tudtunk segíteni az Együtt a daganatos gyermekekért alapítványnak. A Penny Market a vásárlói segítségével közösen több mint 10 éve dolgozik azon az Együtt a daganatos gyermekekért  alapítvánnyal, hogy a betegségben érintett családok életét megkönnyítse.

Ezen felül az elmúlt évek során több mint 100 millió forint értékű adományt juttatott el a rászorulóknak az alapítványon keresztül. 

2019. április 18-án, ennek az együttműködésnek az eredményeképpen az idei évben egy piros Ford Transitot tudtunk adományozni az alapítvány számára Alsónémediben, a Penny Market központjában. Ezzel a piros autóval az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány térítésmentesen segíti a daganatos és leukémiás gyermekek zökkenőmentes eljutását a kórházakba, vizsgálatokra, kezelésekre, valamint a hazaszállításban. Ezek a kezelések nagyon igénybe veszik a kicsik szervezetét, így a végére gyakran előfordul, hogy rossz lesz a közérzetük, illetve érzékenyekké válnak a fertőzésekre. Ez az autó lehetővé teszi, hogy nem kell várakozniuk, más betegekkel együtt utazniuk, mert az alapítvány kisbusza szállítja őket.

Köszönjük Önöknek, hogy immár 12. alkalommal tudtunk közösen segítséget nyújtani az alapítványon keresztül a beteg gyermekek és családjaik számára.